De Kunst van Kaizen

Pogingen tot verandering gaan vaak gepaard met grote, plotselinge aanpassingen. Of dit nou op zakelijk gebied is binnen een bedrijf, thuis in de privésfeer of binnen je eigen individuele leefwereld. Punt X moet anders en we gaan nu volledig het roer omgooien: ik stop NU met roken, ik ga vanaf NU gezond eten, we gaan vanaf NU samen elke dag naar de gym om af te vallen!

Lees meer »

Kintsukuroi

Kintsukuroi is een van mij all time favorites op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zelf heb ik dit boek voor de eerste keer gelezen toen ik ontzettend diep in de put zat. De ondertitel van het boek luidt: “accepteer je imperfecties en wordt een gelukkiger mens”. Nou kom maar door, dacht ik. Het klonk bijna te mooi om waar te zijn, maar ewaja ik had niks te verliezen.

Lees meer »

The Power of Now

De kans is groot dat je al eens van dit boek gehoord hebt. The Power of Now is een wereldwijde bestseller. Een boek gericht op spiritualiteit. Het doel van het Eckhart Tolle is om je stapsgewijs uit te leggen hoe je de kracht van het nu, kunt bezitten, toepassen en er je voordeel mee te doen.

Lees meer »