Random Schrijf Toelie #4 Placebo

Gepubliceerd op 25 oktober 2020 om 12:33

- 27 juli 2020 -

Ik lurk aan een sigaret met een placebo mint smaak. Aanschouw de natuur aan de rand van Den Bosch met wat muziek in me oren.

 

Ondanks de afgelopen maanden, die op zijn minst als apart bestempeld mogen worden. Is het ook een tijd geweest om aan mezelf te werken. Iets waar ik een kleine twee jaar geleden (gedwongen) aan begonnen ben. 

 

Plusminus anderhalf jaar daarvan, ondersteund met medicatie. Ondertussen aanbeland in de afbouwfase. Nog enkele weken en dan moet ik het weer helemaal zelf doen

 

Ondanks het feit, dat ik grote stappen heb gemaakt sinds toen, blijft het spannend. Maar als ik een ding geleerd heb; is dat veranderingen, uitdagingen, spannende gebeurtenissen of hoe je het ook wilt noemen, er zijn om aan te grijpen en verder te groeien. 

 

Hoewel medicatie voor mij eerst een echte no go was, ben ik blij dat ik het toch heb gedaan. Het is een grote ondersteunende factor geweest in mijn herstel. 

 

Hiermee zeg ik niet, dat je depressieve gevoelens altijd maar met medicatie moet willen bestrijden. Het is slechts een ondersteunend tandwiel in een grote motor. 

 

Voor sommige werkt het, voor sommige niet. Maar mocht je in een soortgelijke situatie zitten, waarin ik ook zat, overweeg het op zijn minst. Praat erover met je mensen, informeer jezelf en luister naar je gevoel. 

 

Voor nu staar ik de natuur in met "2009" van Mac in me oortjes. Ondanks de spannende komende tijd, vertrouw ik op mijn welgebouwde motor. Een motor met veel sterke tandwielen, zowel groot als klein. Een motor die gaat blijven draaien. Een motor waaraan ik blijf sleutelen. 

 

Alleen maar liefde. 

 

Rick Herman Peter

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.